Behöver du hjälp?

Inloggning med Mobilt BankID eller SMS-kod

För att höja säkerheten för dig som användare och öka skyddet av dina personuppgifter har vi kompletterat inloggning med e-post och lösenord med en SMS-kod.

För de få användare som tidigare loggat in med e-post och lösenord på Kivra innebär detta att inloggningen framöver behöver ske med Mobilt BankID alternativt e-post, lösenord och SMS-kod.

Vi rekommenderar dig att logga in med Mobilt BankID

Vi rekommenderar alla användare att logga in på Kivra med Mobilt BankID. Har du inte Mobilt BankID rekommenderar vi att du skaffar det.Möjligheten att logga in med enbart e-post och lösenord har tagits bort. För att höja säkerheten för dig som användare rekommenderar vi att du loggar in med Mobilt BankID och sedan stänger av möjligheten att logga in med e-post och lösenord under Kontoinställningar. Har du inte Mobilt BankID kan du logga in med e-post, lösenord och SMS-kod.

Logga in med SMS-kod

Har du inte möjlighet att använda Mobilt BankID så finns möjligheten att logga in med e-post, lösenord och SMS-kod. Skillnaden är att du även behöver använda en SMS-kod när du loggar in, detta för att uppfylla kraven för en s.k. tvåfaktorsautentisering. Tvåfaktorsautentisering innebär ett extra krav utöver ditt lösenord som visar att du verkligen är du, detta i form av ”något du vet” dvs ditt lösenord och ”något som du äger” din mobiltelefon.

Möjligheten att endast logga in med e-post och lösenord har tagits bort. Därför är det viktigt att du redan nu loggar in på Kivra och kontrollerar att ditt mobilnummer stämmer under Kontoinställningar.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!