Vanliga frågor och svar

Hur aktiverar jag funktionen att skicka lönebesked till Kivra?

I Vismas skrivna hjälp kan du enkelt följa steg för steg hur du kommer igång. Läs mer

Vad kostar det att skicka lönebesked till Kivra?

Företag som använder Mitt Lönebesked kan skicka lönebesked vidare till Kivra till medarbetare som har en digital brevlåda hos dem. Det kostar inget extra utan ingår i kostnaden för att skicka lönebesked via Mitt Lönebesked. Läs mer på vismaspcs.se.

Hur vet jag om lönebesked har levererats till den anställdes digitala brevlåda hos Kivra?

När lönebesked skickas till Kivra får du information om sändningen i fönstret Skickade lönebesked. I avsnittet Status för lönebesked skickade till Kivra beskriver vi de olika meddelanden som visas när lönebesked skickas från Mitt Lönebesked till Kivra

Kommer alla anställda att få sina lönebesked skickade till Kivra om vi aktiverar tjänsten för företaget?

Företag som använder Mitt Lönebesked kan skicka lönebesked vidare till Kivra till medarbetare som har en digital brevlåda hos dem. Anställda som inte har någon digital brevlåda hos Kivra får sina lönebesked skickade till Mitt Lönebesked.

Ett krav för att kunna registrera konto och skaffa digital brevlåda hos Kivra är att användaren har ett svenskt personnummer. Därför kan personer med utländska personnummer eller samordningsnummer inte ta emot post hos Kivra.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!