Behöver du hjälp?

Frågor om Kivra+

Vad är Kivra+?

Kivra+ ger möjligheten att på ett enkelt och prisvärt sätt digitalisera all inkommande post till företaget genom att få den skannad direkt in i företagsbrevlådan.

Kom igång med Kivra+ som inloggad i företagsbrevlådan under "Inställningar" och "Kivra+".

Läs mer om Kivra+ här.

Vad kostar Kivra+?

När man registrerar sig för Kivra+ betalar man en startkostnad om 950kr och därefter löper det på med en månadskostnad från 99kr. I månadsavgiften ingår 10 försändelser. Överstigande försändelser debiteras 9kr per styck.

Ni kan se vår fullständiga prislista här. Alla priser är exklusive moms.

Här kan ni läsa mer om Kivra+.

Vad händer när Kivra+ avslutas?

Om ni väljer att avsluta Kivra+ kommer vi att fortsätta leverera skannad post under 90 dagar. Detta för att ni ska ha möjligheten att uppdatera er adress hos leverantörer som skickar post till er Kivra+ adress. Fortsätter det komma in post till Kivra+ adressen efter de 90 dagarna kommer vi inte kunna leverera denna post till er. Denna post kommer att förstöras. Det är därför väldigt viktigt att ni under uppsägningstiden meddelar alla era leverantörer, för att ni inte ska förlora viktig post.

Hur ser en Kivra+ adress ut?

Vid beställning av Kivra+ tilldelas en unik fysisk postadress enligt följande exempel:

Bolagsnamn AB

Kivra: företagets org. nr

106 31 Stockholm

Varför kan jag inte adressändra hos Adressändring?

Vi avråder att man använder Adressändring.se för att ändra till sin Kivra+ adress pga att de inte har tekniskt stöd för att hantera adressens utformning. Begär man eftersändning kommer all post att hamna på skanningadressen, dvs även försändelser som inte kan/ska skannas.

Önskar ni att ändra adress rekommenderar vi att ni gör det hos verksamt.se som är direkt kopplat till Bolagsverket. Man kan även dela ut adressen till leverantörer vars post man vill få skannad och digitalt i Kivra. Ni hittar ett färdigt underlag för att dela ut Kivra+ adressen som inloggade i företagsbrevlådan under ikonen "Skannad post", genom att klicka på "Dela Kivra+ adress".

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!