Behöver du hjälp?

Frågor om specifika funktioner

Hur fungerar Dela-funktionen?

Du kan välja att dela din post i din Kivra med andra användare. När ni båda har godkänt en delning kan ni ta del av och administrera varandras post. Ni får dock fortfarande endast e-postaviseringar gällande er egen post.

Kan jag ladda upp dokument i Kivra?

Då Kivra fungerar som ditt säkra digitala arkiv kan du även själv ladda upp viktiga avtal och dokument. Du laddar enkelt upp dina dokument via "Ladda upp" ikonen som inloggad på Kivra.

Hur fungerar signeringstjänsten?

I Kivra finns en gratis signeringstjänst där du kan ladda upp och signera dokument med Mobilt BankID. Det finns många fördelar med att signera dokument i digitalt, t.ex får alla parter tillgång till dokumentet direkt och signatörens identitet säkerställs med Mobilt BankID.

Ladda upp en pdf och ange personnummer på de som skall signera. Oavsett om personen skall skriva under som privatperson eller för ett företag genomförs signaturen med Mobilt BankID i dennes Kivra. Om den andra personen ännu inte har registrerat sig på Kivra så finns dokumentet tillgängligt för honom/henne så snart ett konto har skapats.

Frågor om digital post i Kivra

Allmänna frågor och svar om tjänsten, vilka som skickar post till dig och andra viktiga frågor.

Se frågor

Frågor om säkerheten

Frågor och svar på varför Kivra är marknadens säkraste tjänst.

Se frågor

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!