Så delar du din Kivra

Att dela din inkorg innebär att du ger någon annan person behörighet att läsa och hantera din post, däremot är det bara du själv som notiferas när du får ny post.

Först och främst måste den som du ska dela din Kivra med också använda Kivra. Använder personen inte tjänsten behöver du först be hen att registrera sig på Kivra.

1

För att dela din Kivra med en annan användare - logga in och klicka på "Inställningar"

2

Klicka på "Delningar"

3

Skriv in personnummer på den du vill dela din Kivra med

4

Du får nu en säkerhetskod som du ska skriva av och ge till den du ska dela din Kivra med

5

Logga in och gå till "Inställningar", "Delningar"

6

Klicka på "Acceptera" på delningsinbjudan

7

Personen fyller sedan i den säkerhetskod som hen fått av dig

8

Klart! Nu har personen tillgång till din Kivra och kan läsa din post

Som inloggad på Kivra under "Meny" kommer personen att kunna klicka sig vidare till din Kivra och läsa din post.

PS. Behöver du även ha tillgång till den andra personens brevlåda så behöver även den personen dela sin Kivra med dig.