Behöver du hjälp?

Betala i Kivra

Hur dras beloppet?

Om du har valt att betala en eller flera fakturor med Kivras betaltjänst står det "Kivra AB" vid dragningen i din internetbank.

Om du har valt att betala flera fakturor med samma förfallodatum/ närliggande förfallodatum dras beloppet i en klumpsumma.

När dras beloppet?

Betalar du en faktura via Kivra kommer beloppet automatiskt att dras två till tre bankdagar innan förfallo. Beloppet är mottagaren tillhanda på förfallodagen förutsatt att du klickat på "Lägg in för betalning" minst tre bankdagar innan.

Kan jag välja datum då pengarna dras?

Man kan inte välja ett datum för när pengarna ska dras, utan beloppet dras tre bankdagar innan fakturan förfaller för att vara mottagaren tillhanda på förfallodagen.

Görs en andra dragning om betalningen misslyckats?

Vi gör aldrig en andra dragning om din betalning misslyckas. Om betalningen skulle misslyckas får du alltid ett mail som informerar dig om detta.

Var ser jag vilket konto jag har kopplat betaltjänsten?

För att ta reda på vilket bankkonto som är anslutet till betaltjänsten i Kivra behöver du titta på dina befintliga autogiromedgivanden, vilket du exempelvis kan göra i din internetbank.

Hur ändrar jag kontot jag anslutit?

För att ändra till ett annat bankkonto än det som du har anslutet idag, så behöver du först avaktivera betaltjänsten i sin helhet och därefter aktivera betaltjänsten på nytt med det bankkonto du önskar ansluta till betaltjänsten i din Kivra.

Kan jag ansluta fler kontot till betaltjänsten?

I dagsläget kan man endast ansluta ett konto till betaltjänsten i Kivra.

Var hittar jag min betalningshistorik i Kivra?

I appen hittar du en översikt för dina betalningar i Kivra genom att klicka på "Meny", och sedan "Betalningar".

Om du däremot är inloggad i vår webbtjänst (www.kivra.com) hittar du översikten genom att klicka på "Betalning" precis intill Inkorgen.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!