Behöver du hjälp?

Fakturor i Kivra

Varför hamnar min faktura hos Kivra?

När du registrerat dig på Kivra får du automatiskt din post digitalt istället för hem i brevlådan från de företag och myndigheter som är anslutna till Kivra.

Skulle du vilja få papperspost från en viss avsändare så kan du enkelt ställa in det som inloggad på Kivra.

Lägger Kivra på en aviavgift?

Nej, Kivra fungerar som digitala brevbärare som levererar post till dig digitalt, vi är således inte ansvariga för själva innehållet i posten och kan inte styra över t ex aviavgifter som avsändaren beslutat.

Vad händer om jag har e-faktura/autogiro?

Har du valt efaktura/autogiro hos ett företag som även skickar sin post via Kivra så kommer det fortsätta fungera precis som vanligt. Skillnaden blir att du kan få andra försändelser digitalt från företaget så som exempelvis autogirokopior eller årsbesked.

Min faktura har ingen betalknapp, varför?

Om fakturan saknar en betalknapp har avsändaren inte skickat med betaldata i fakturan. En annan anledning kan vara att fakturan innehåller flera OCR-nummer vilket inte stöds i Kivras betaltjänst i dag. Dessa fakturor betalar du enklast i din internetbank.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!