Behöver du hjälp?

Hantera dokument

Kan jag skriva ut mina brev?

Ja, genom att klicka på "Skriv ut" som du hittar i anslutning till varje dokument.

Kan jag ladda ner/vidarebefordra en försändelse?

Du kan alltid välja att ladda ner en försändelsen och sedan vidarebefordra den från din enhet.

I appen kan du vidarebefordra en försändelse direkt genom att klicka på "Ladda ner/Skicka", som du hittar i anslutning till varje dokument.

Hur delar jag ut min Kivra?

Du kan välja att dela din post i din Kivra med andra Kivra-användare genom att klicka på "Meny/mer, Inställningar och Delningar" som inloggad i Kivra. Där anger du personnummer på personen som du vill dela din inkorg med, och klickar på "Skicka inbjudan". Därefter får du upp en säkerhetskod som den andra användaren behöver ange i sin Kivra under "Meny/mer, Inställningar och Delningar" när hen klickat på "Acceptera" på delningsinbjudan.

När personen godkänt din delning kan hen ta del av och administrera din post. I dagsläget notifieras man inte gällande post i den delade brevlådan.

Kan jag ladda upp dokument i Kivra?

Då Kivra fungerar som ditt säkra digitala arkiv kan du även själv ladda upp viktiga avtal och dokument. Du laddar enkelt upp dina dokument via "Ladda upp" ikonen som inloggad på Kivras webbtjänst.

Hur mycket kan jag ladda upp i Kivra?

Man kan ladda upp 2MB per uppladdning, detta kan variera lite beroende på hur stor datan blir när den packas ihop. Det finns ingen begränsning i antal dokument eller den totala uppladdningen.

Vilka format kan jag ladda upp?

Du kan ladda upp filtyperna pdf, png & jpeg.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!