Behöver du hjälp?

Mobilt bankid

Jag har registrerat mig med Mobilt BankID, kan jag logga in med e-post och lösenord också?

Nej, du som har registrerat dig med Mobilt BankID kan inte logga in med e-post och lösenord (att nedgradera inloggningsmetod på det viset skulle klassas som ID-växling och är inte tillåtet).

Jag har inte tillgång till mitt Mobila BankID, vad gör jag?

Om du har registrerat dig med Mobilt BankID kan du enbart logga in med Mobilt BankID. Har du däremot registrerat dig med en aktiveringskod kan du även logga in lösenord och kod fram till den 4 februari 2020.

Om du tror att det kommer att dröja innan du har tillgång till ditt Mobila BankID igen ber vi dig kontakta vår support för vidarehjälp.

Kan jag logga in med BankID på fil/kort?

Nej, vi har valt att enbart ha stöd för Mobilt BankID, anledningen är just att Kivra är en mobil tjänst som man ska kunna komma åt på flera enheter än endast en. På så sätt kan du nå din post vart du än befinner dig.

Varför måste jag ha Mobilt BankID för att ta emot myndighetspost?

Det är ett krav från myndigheterna att du ska identifiera dig med BankID för att kunna få din myndighetspost digitalt och på Kivra är det just Mobilt BankID vi har stöd för.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!