Behöver du hjälp?

Dela din inkorg med en annan användare

Hur delar jag ut min Kivra?

Du kan välja att dela din post i din Kivra med andra användare genom att klicka på "Meny, Inställningar och Delningar" som inloggad i Kivra. Där anger du personnummer på personen som du vill dela din inkorg med, och klickar på "Skicka inbjudan". Därefter får du upp en säkerhetskod som den andra användaren behöver ange i sin Kivra under "Meny, Inställningar och Delningar" när hen klickat på "Acceptera" på delningsinbjudan. När personen godkänt din delning kan hen ta del av och administrera din post. Man får dock fortfarande endast e-postaviseringar gällande sin egna post.

Kan jag vidarebefordra en försändelse?

Du kan välja att ladda ner en försändelsen och sedan vidarebefordra den från din enhet. Det går även bra att skriva ut försändelser.

I dagsläget finns inte nedladdningsfunktionen i appen för iOS. För att ladda ner ett dokument hänvisar vi dig därför till att logga in via vår webbtjänst (www.kivra.com). Där finner du knappen "Ladda ner" i anslutning till ditt dokument.

Kan två användare registrera samma e-post?

Nej. Kivra är kopplat till personnumret och för att säkerställa att vi når rätt person när du får brev i Kivra behöver varje användare registrera en unik e-postadress.

Kivra erbjuder istället en delafunktion som gör det möjligt att dela ut sin Kivra med en annan användare, exempelvis din sambo så att denne ta del av samt hantera din post (exempelvis betala fakturor). Läs mer här.

Vad händer med Kivra när en person avlider?

Efter att en person har gått bort stoppas automatiskt den digitala posten från företag och myndigheter och ställs om till fysisk distribution igen.

Om en anhörig från dödsboet vill avsluta Kivra-kontot och/eller få tillgång till tidigare mottagna digitala försändelser kan vi dela inkorgen med en eller flera personer från dödsboet efter att ett vårdnadsintyg delats med oss. I de fallen man är make/maka går det bra med ett dödsfallsintyg. Observera att det krävs att den anhöriga som vill ta del av inkorgen själv behöver ha en aktiv Kivra, som vi kan dela innehållet med.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!