Behöver du hjälp?

Kom igång med Kivra

Hur registrerar jag mig på Kivra?

Du kan enkelt registrera dig på Kivra med Mobilt BankID här. Alternativt med en aktiveringskod som du beställer här. Observera att du behöver Mobilt BankID för att ta emot myndighetspost.

För att använda Kivra behöver du registrera ditt personnummer, mobilnummer och din e-post. Den digitala brevlådan är nämligen kopplad till ditt personnummer och kontaktuppgifterna registrerar du för att du ska kunna aviseras när du får ny post i Kivra.

Hur registrerar jag mig på Kivra när jag är under 18 år?

Om du som minderårig vill använda Kivra och har Mobilt BankID kan du registrera dig direkt. Om du inte har ett Mobilt BankID och vill kunna registrera dig på Kivra behöver du få ett medgivande av din vårdnadshavare. Du kontaktar vår support via mail eller telefon och uppger personnummer på dig och din vårdnadshavare samt folkbokföringsadress, varpå vi kan skicka en medgivandeblankett som din vårdnadshavare ska fylla i och returnera till oss. När vi kontrollerat alla uppgifter kommer vi kunna hjälpa dig vidare med att registrera dig på Kivra.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!