Behöver du hjälp?

Sms från Kivra

Varför har jag fått ett sms om en kreditupplysning?

Har du mottagit ett sms där det står att det har tagits en kreditupplysning så innebär det att du har möjligheten att läsa kreditupplysningen snabbt och säkert digitalt. Vill du inte läsa den digitalt behöver du inte göra någonting, då skickas den till din folkbokföringsadress. Observera att kreditupplysningen har tagits på personen som står på telefonabonnemanget.

Kivra tillhandahåller den digitala brevlådan och fungerar som brevbärare åt kreditupplysningsbolagen. Har du frågor om själva kreditupplysningen rekommenderar vi att du först och främst läser kreditupplysningen och därefter kontaktar kreditupplysningsbolaget.

Hur har ni fått mitt nummer?

Telefonnumret tillhandahålls av de olika mobiloperatörer som finns i Sverige och skickas om vi får en match på det personnummer det gjorts en kreditupplysning. Således gäller kreditupplysningen den person som står på abonnemanget till telefonen.

Numret kan vi även ha fått genom att en person har angett numret i samband med köpet som genererade kreditupplysningen.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!