Behöver du hjälp?

Kivra i partnerskap med Aron Anderson

I december 2016 gav sig Aron Anderson ut på sitt livs kallaste och farligaste äventyr – att som förste rullstolsburne person skida till Sydpolen. 640 km genom Antarktis isande landskap väntar.

Som en extra morot hade Aron även satt upp ett rekordhögt insamlingsmål – han vill att Pole of Hope ska samla in 6,4 miljoner kronor till Barncancerfonden. Aron lyckades samla in helt otroliga 6,5 miljoner kronor!

Kivra - din digitala brevlåda

Kivra är en tjänst där du får din post digitalt från anslutna företag och myndigheter. Över 2,5 miljoner personer i Sverige använder redan Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer snabbt. Det är gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

I filmen kan du se en av fördelarna med Kivra, nämligen att kunna ta emot och hantera sin post var man än befinner sig.

20 kr till Barncancerfonden

Det finns mycket vi gillar med Aron! Det vi gillar allra mest är att han bidrar till en bättre värld genom att göra det han är riktigt bra på. Vänner som vi är kan vi konstatera att det är något vi har gemensamt, dvs att vi gör det vi är bra på samtidigt som vi gör gott. Därför väljer vi att skänka 20 kr till Barncancerfonden för varje person som registrerar sig via den här sidan.

Om Aron Anderson

Aron Anderson är en professionell äventyrare, men inte vilken äventyrare som helst. Vid 7 års ålder drabbades Aron av cancer och hamnade senare i rullstol. Sedan dess har Aron rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer. Han har bl a varit med i fyra Paralympics, åkt Vasaloppet tre gånger i sitski, cyklat armcykel till Paris och som första person någonsin i rullstol bestigit Kebnekaise. Som om det inte var nog har han även simmat över Ålands hav, kört en Svensk klassiker på under 24 timmar och bestigit Kilimanjaro i Afrika.

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år är Aron även en flitigt anlitad och uppskattad föreläsare både i Sverige och övriga Europa. Som föreläsare är Aron inspirerande och motiverar alla i sin publik, oavsett om det är på en stor internationell organisation eller på en skola.

Aron brinner för att hjälpa andra, som ambassadör för Barncancerfonden har han genom många av hans äventyr samlat in mer än 3,5 miljoner kronor till forskningen kring barncancer!

Läs mer på www.aronanderson.se

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!