Kivra i partnerskap med Aron Anderson

Vi stöttar Aron Anderson i hans äventyr och arbete med att samla in pengar till Barncancerfonden. I december 2016 ger sig Aron Anderson ut på sitt livs kallaste och farligaste äventyr – att som förste rullstolsburne person skida till Sydpolen. 640 km genom Antarktis isande landskap väntar.

Som en extra morot har Aron även satt upp ett rekordhögt insamlingsmål – han vill att Pole of Hope ska samla in 6,4 miljoner kronor till Barncancerfonden. Den här gången behöver han inte bara all sin fysiska och mentala styrka, utan även svenska folkets hjälp.

Registrera dig på Kivra så genererar du 20kr till Barncacerfonden! Läs mer om projektet och vad du kan göra för att bidra ännu mer på www.poleofhope.com

Kivra - din digitala brevlåda

Kivra är en tjänst där du får din post digitalt från anslutna företag och myndigheter. Över en miljon personer i Sverige använder redan Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer snabbt. Det är gratis, säkert och dessutom bra för miljön!

I filmen kan du se en av fördelarna med Kivra, nämligen att kunna ta emot och hantera sin post var man än befinner sig.

Läs mer om Kivra under "så fungerar Kivra" och se fler filmer med Aron & Kivra på youtube

20 kr till Barncancerfonden

Det finns mycket vi gillar med Aron! Det vi gillar allra mest är att han bidrar till en bättre värld genom att göra det han är riktigt bra på. Vänner som vi är kan vi konstatera att det är något vi har gemensamt, dvs att vi gör det vi är bra på samtidigt som vi gör gott. Därför stöttar vi Aron i hans äventyr. Dessutom väljer vi att skänka 20 kr till Barncancerfonden för varje person som registrerar sig via den här sidan.

Det finns fler sätt att stödja!

Dela den här sidan på Facebook eller Twitter. Ju fler som registrerar sig på Kivra, desto större skillnad kan vi göra.

Om Aron Anderson

Aron Anderson är en professionell äventyrare, men inte vilken äventyrare som helst. Vid 7 års ålder drabbades Aron av cancer och hamnade senare i rullstol. Sedan dess har Aron rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer. Han har bl a varit med i fyra Paralympics, åkt Vasaloppet tre gånger i sitski, cyklat armcykel till Paris och som första person någonsin i rullstol bestigit Kebnekaise. Som om det inte var nog har han även simmat över Ålands hav, kört en Svensk klassiker på under 24 timmar och bestigit Kilimanjaro i Afrika.

Med över 100 föreläsningsuppdrag per år är Aron även en flitigt anlitad och uppskattad föreläsare både i Sverige och övriga Europa. Som föreläsare är Aron inspirerande och motiverar alla i sin publik, oavsett om det är på en stor internationell organisation eller på en skola.

Aron brinner för att hjälpa andra, som ambassadör för Barncancerfonden har han genom många av hans äventyr samlat in mer än 3,5 miljoner kronor till forskningen kring barncancer!

Läs mer på www.aronanderson.se