Behöver du hjälp?

Om Kivra

Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Över två miljoner personer i Sverige använder Kivra och antalet företag och myndigheter som ställer om till digital post växer nu snabbt.

Kivra har kopplingar mot alla bankkonton via Bankgirocentralen, är ett betalinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn och en godkänd brevlådeoperatör av Mina meddelanden för att förmedla säker digital myndighetspost. Kivra ägs av 41an Invest (Karl-Johan Persson och Stefan Krook), FAM (Wallenbergstiftelserna), styrelse och personal.

Kivra uppmärksammas

Klicka på respektive logotyp för att se deras artiklar om Kivra

Läs mer om Kivra

Här på vår hemsidan kan du läsa mer om Kivra och hur tjänsten fungerar.

Kom och jobba med oss

Oavsett om din passion är teknik, design, marknad, support, affärsutveckling eller försäljning så är vi övertygade om att vi kommer kunna erbjuda dig en utmanande och rolig framtid. Du kommer få jobba med drivna kollegor i ett företagsklimat som främjar personlig och professionell utveckling. Välkommen med din ansökan!

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!