Behöver du hjälp?

Gratis digital brevlåda

Ställ om din viktiga post till en digital brevlåda Kivra är en tjänst för säker digital post från företag och myndigheter. Du får bara post från företag och myndigheter som är anslutna till Kivra och som du har en relation till, i takt med att fler avsändare ansluter sig kommer du automatiskt att få mer och mer av din post i Kivra.

Över 2,5 miljoner svenskar har ställt om sin viktiga post till Kivra.

Post du får i Kivra

Deklarationen, fakturor, kreditupplysningar mm. När du registrerar dig på Kivra kommer posten som normalt skickas hem till dig att skickas digitalt. I Kivra får du post såsom deklarationen, fakturor, kreditupplysningar, lönespecifikationer och årsbesked.

Är exempelvis ditt elbolag anslutet till Kivra kommer du få din elräkning i Kivra. I takt med att fler företag och myndigheter ställer om till digital post kommer du automatiskt att få mer och mer av din post i Kivra.

Du aviseras när du får ny post

Läs din post var du än befinner dig Du behöver inte oroa dig för att missa viktig post, varje gång du får ett nytt brev i Kivra får du nämligen en e-postavisering, varpå du kan logga in och läsa din post var du än befinner dig. Ännu smidigare blir det om du använder appen, då får du en pushnotis!

Post på dina villkor

Anpassa din Kivra Du kan såklart ställa in precis hur du vill använda Kivra. Vår förhoppning är att du ska vilja ta emot så mycket som möjligt av din post digitalt - desto mer värde kan vi skapa både för dig och för miljön. Men, vill du inte få post från en specifik avsändare i Kivra så kan du enkelt ställa in det som inloggad.

Skriv ut specifika dokument

Men tänk på miljön Vi strävar ju såklart mot ett mer eller mindre pappersfritt samhälle, men är också medvetna om att man ibland behöver ett fysiskt dokument. Därför har vi gjort det enkelt att skriva ut i tjänsten. Vi har trots allt ändå besparat miljön de utsläpp som transporten orsakar.

Du äger dina dokument

Och ingen annan har tillgång till din post Du loggar in på Kivra med Mobilt BankID och all data är krypterad och lagras säkert i våra system i Sverige. Ingen annan än du själv har tillgång till dokumenten, förutsatt att du inte valt att dela din Kivra förstås.

Helt och hållet ditt val Tjänsten är gratis och helt frivillig att använda så om du skulle ångra dig kan du när som helst välja att avsluta tjänsten. Dina dokument finns då tillgängliga för dig i 45 dagar innan kontot och allt innehåll raderas.

Du kanske också är intresserad av

Tipsa dina vänner om Kivra!

Ju fler som registrerar sig på Kivra, desto större skillnad kan vi göra.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!