Behöver du hjälp?

Säkrare än både post och e-post

Digital brevlåda kopplad till ditt personnummer Kivra är betydligt säkrare än både vanlig papperspost och e-post. E-post är exempelvis ett öppet system medan Kivra är ett slutet system där den digitala brevlådan är kopplad till ditt personnummer. Du loggar in på tjänsten med Mobilt BankID och all data är krypterad och lagras säkert i våra system i Sverige.

Säkerhet genomsyrar vårt DNA

Vi ställer väldigt höga krav på säkerheten Vi har myndigheter och storbolag som avsändare, tillsammans med dem ställer vi väldigt höga krav på säkerheten. Vi värnar om din integritet och följer reglerna i Dataskyddsförordningen. Information om hur Kivra behandlar dina personuppgifter hittar du här.

Vi är även registrerad betalningsförmedlare av Finansinspektionen samt en godkänd brevlådeoperatör av Mina meddelanden för att förmedla säker digital myndighetspost.

Öka säkerheten med digital post

Snabb & säker tillgång till din post Genom att använda Kivra får du snabb och säker tillgång till din post, vilket innebär att du kan förebygga och upptäcka bedrägerier i tid. Kivra är nämligen den enda tjänsten på marknaden där du notifieras och därmed snabbt och säkert kan ta del av kreditupplysningar från bl a UC och Creditsafe samt post från Skatteverket och Bolagsverket var du än befinner dig. Läs mer om hur du ökar säkerheten med digital post här.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig. Genom att besöka vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

OK!