Sekretesspolicy

Vi på Kivra är angelägna om att du har tillgång till rätt verktyg och information för att kunna hantera och skydda din sekretess på internet. Därför har vi tagit fram en policy för att informera dig om de personuppgifter som Kivra samlar in, vilka som har tillgång till dessa uppgifter och vad vi gör med uppgifterna. Genom att använda Kivra godkänner du att dina personuppgifter används enligt denna policy. Om vi förändrar policyn kommer vi att meddela detta på den här webbsidan så att du alltid vet hur vi använder dessa.

Cookies

Läs hur Kivra använder cookies här.

Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter omfattas av bestämmelserna i personuppgiftslagen (PUL). En lag vars syfte är att skydda privatpersoners integritet. En viktig del i skyddet är att den som uppgifterna gäller informeras om de behandlingar som utförs. Kivra informerar här hur vi behandlar personuppgifter.

Vilka uppgifter avses?

Med personuppgift avses all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en levande person. Personuppgifter som du lämnar i samband med upprättande av eller löpande under en förbindelse mellan dig och ett företag eller organisation som använder sig av Kivra för distribution av försändelser. Behandlingen av personuppgifterna kan, inom ramen för gällande sekretessbestämmelser, även ske hos andra företag som Kivra samarbetar med.

Vem ser mina personuppgifter?

Endast de anställda på Kivra som behöver ha tillgång till uppgifter om användarnamn för att kunna utföra sina arbetsuppgifter har tillgång till dessa. Anställda på Kivra har inte tillgång till innehållet i mottagna försändelser

Som Kivra användare har du rätt att en gång per kalenderår utan kostnad får information om Kivras användning av dina personuppgifter. Vid begäran om rättelse av eventuell felaktig uppgift, uppdatering, eller borttagning av uppgifter, kontakta oss genom e-post till personuppgifter@kivra.com